Zonnepanelen plaatsen op een plat dak.

 

Zonnepanelen geplaatst op een plat dak. Hieronder een greep uit de installatie’s van B.elektric Wilt u meer info? Dan vind u deze hier!

 

 

 

Montage op het dak

Esdec BV ontwikkelt, produceert en levert professionele montagesystemen voor zonnepanelen op daken, genaamd ClickFit en FlatFix.

ClickFit is de verzamelnaam van het schuin dak systemen. FlatFix is de verzamelnaam van het systeem voor op platte daken. Voor alle type daken en situaties leveren ClickFit een passende oplossing. De innovatieve systemen van ClickFit onderscheiden zich doordat ze eenvoudig te plaatsen zijn door B.elektric, zonder concessies te doen aan degelijkheid en duurzaamheid van het product. Dit komt de uiteindelijke kwaliteit en levensduur van het PV-systeem ten goede.

ClickFit en FlatFix zijn uitvoerig getest door gerenommeerde testinstituten zoals DNW (windtunnel), BRE en zijn onder andere gecertificeerd volgens het Nederlands bouwbesluit en de NEN 7250 door BDA/KIWA.

Sinds de oprichting van Esdec BV in 2004, zijn er wereldwijd meer dan 4.000.000 zonnepanelen met een gezamenlijk vermogen van >1GWp op ClickFit en FlatFix geïnstalleerd. Esdec BV is één van de grootste Nederlandse producenten van zonnepaneel montagesystemen. Zij geven dan ook 20 jaar garantie op hun product.