Laat de energieprijzen geen invloed meer hebben op uw rekening. Met een zonnepaneel installatie van B.elektric hebt u een gegarandeerd rendement voor de komende 20 jaar. Begin nu met ons echt te genieten van de zon!

Montage op het dak

Esdec BV ontwikkelt, produceert en levert professionele montagesystemen voor zonnepanelen op daken, genaamd ClickFit en FlatFix.

ClickFit is de verzamelnaam van het schuin dak systemen. FlatFix is de verzamelnaam van het systeem voor op platte daken. Voor alle type daken en situaties leveren ClickFit een passende oplossing. De innovatieve systemen van ClickFit onderscheiden zich doordat ze eenvoudig te plaatsen zijn door B.elektric, zonder concessies te doen aan degelijkheid en duurzaamheid van het product. Dit komt de uiteindelijke kwaliteit en levensduur van het PV-systeem ten goede.

ClickFit en FlatFix zijn uitvoerig getest door gerenommeerde testinstituten zoals DNW (windtunnel), BRE en zijn onder andere gecertificeerd volgens het Nederlands bouwbesluit en de NEN 7250 door BDA/KIWA.

Sinds de oprichting van Esdec BV in 2004, zijn er wereldwijd meer dan 4.000.000 zonnepanelen met een gezamenlijk vermogen van >1GWp op ClickFit en FlatFix geïnstalleerd. Esdec BV is één van de grootste Nederlandse producenten van zonnepaneel montagesystemen. Zij geven dan ook 20 jaar garantie op hun product.

Montage in het dak

Het in dak systeem van GSE. Simpel, snel, esthetisch, lichtgewicht, waterdicht en goedkoop. Wij plaatsen dit systeem altijd in samenwerking met onze vaste dakwerker. Hierdoor kunnen wij waterdichtheid en juiste samenwerking van deze 2 technieken garanderen. Het plaatsen van het in dak systeem is altijd in combinatie van een dak renovatie of het plaatsen van een nieuw dak.

Omvormer

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in gelijkstroom. Onze zonnestroomomvormers vormen het centrale element van het systeem. Deze transformeert de gelijkstroom in wisselstroom, staat in voor de controle en het beheer van het netwerk en respecteert elektrische normen. Maar bovenal zorgen onze zonnestroomomvormers voor een optimaal gebruik van de energie die wordt gegenereerd door de zonnepanelen. SMA omvormers zijn een combinatie van hoogwaardige, geavanceerde technologie en meer dan 35 jaar ervaring op het vlak van zonne-energie. Elke zonnestroominstallatie is anders en we stellen de ideale oplossing voor, aangepast aan elk type paneel.
Sunny Boy – 1,5 kW – 5 kW
Sunny Tripower – 5 kW – 60 kW

Panelen

De LG NeON® 2 Black zonnemodule heeft een zwart geanodiseerd frame en zwart achterkant dat is gedesigned met esthetische verbeteringen. Door het gebruik van dunnere draden, lijkt het nu vanop een afstand volledig zwart. Op dit paneel is 25 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire rendementsgarantie. LG Solar behoort tot LG Electronics en maakt daarmee deel uit van een wereldwijd actief, financieel sterk bedrijf met meer dan 50 jaar traditie en ervaring.

Goed om te weten: LG Electronics is de garantieverstrekker voor uw zonnepanelen.

Garantie

U geniet van uw installatie en onze garantie. B.elektric geeft u 20 jaar garantie op de uitgevoerde werken. Dit is dezelfde garantie die wij krijgen voor het materiaal van onze trouwe partners. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw zonnepaneel installatie. En dat maakt ons gelukkig.