Elektriciteit op een hoger niveau. Wij begeleiden u graag naar de juiste toepassingen om uw elektrisch comfort te verhogen.

Voor onze domotica installaties werken wij met producten die KNX compatibel zijn. Waarom KNX? KNX is de enige open STANDAARD voor woning- en gebouwautomatisering. Doordat KNX een open standaard is zijn wij niet merk gebonden. Wij kunnen perfect meerdere merken van schakelaars/actoren combineren in één installatie en zo de prijs drukken én de kwaliteit hoog houden door slimme materiaal keuze.

Door voor een KNX gestuurd systeem te kiezen kunnen er meerdere technieken gestuurd worden zoals het aansturen van de ventilatie, verwarming, airco, zonnewering, rolluiken, muziek en zelfs uw televisie. De mogelijkheden zijn letterlijk bijna onbeperkt.

Door het gebruik van slimme schakelaars kunnen wij de bediening van uw woning simpel en intuïtief houden. Het klassiek schakelen van een knop per lichtgroep passen wij niet meer toe. Voor een ruimte met meerdere lichtgroepen maken wij enkele sferen aan zodat u met 1 druk op de knop alle lichtgroepen in de gewenste stand hebt.

Via een home server, Apple Home Kit of een slimme visualisatie tool kunt u dingen gaan automatiseren in uw woning.

Bijvoorbeeld de screens laten zakken volgens de stand van de zon (met weerstation en suntracking);
Uw tuinverlichting laten aangaan als het donker is;
Als u thuiskomt en het is donker enkele lichten laten aangaan en de muziek op de achtergrond opzetten.

Ook bediening vanop afstand met smartphone of tablet behoort tot de mogelijkheden.

Voor videofonie kunt u ook bij ons terecht. Videofonie zorgt sowieso al voor die extra beveiliging van uw huis of bedrijf. Met een handige camera ziet u immers wie er aan de ingang staat en wat er rondom het gebouw gebeurt. Vanop een veilige afstand beslist u dan of u de deur wel of niet ontgrendelt.

Na licht is geluid een belangrijk gegeven om de juiste sfeer te creëren in een woning. Door de audio en video apparatuur mee te integreren in uw woning kan dit makkelijk gebeuren. Wilt u in de ochtend tijdens het ontbijt op de achtergrond de radio horen? Dit kan gebeuren met een druk op de knop van de domotica, deze plaatst de verlichting dan in de gewenste stand en de muziek op de gewenste bron en volume. Dit alles is ook afzonderlijk te regelen met een simpele interface.

De integratie van uw homecinema en tv behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bekijken samen met u welke boxen en scherm het beste in de ruimte passen en zorgen voor een centrale bediening vanop één plaats. Het echte cinema gevoel maken in uw kelder bijvoorbeeld. Het kan allemaal!

Wilt u graag zelf de handen uit de mouwen steken maar mist u de nodige kennis? Met onze ondersteuning kunt u de nodige slijp en kapwerken uitvoeren. Aan de hand van een duidelijk legplan kunt u zelf de leidingen leggen. Na een kleine opleidingen kunt u zelfs zélf stopcontacten plaatsen. Hierdoor kunt u sterk besparen op uw domotica installatie zonder op kwaliteit of comfort te besparen.

Domotica realisaties

Plaatsen van een domotica installatie